(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Pečené hovězí maso na víně a zelenině

Potřebné ingredience
1kg hovězí maso - zadní, 100g slaniny, 2 cibule, kořenová zelenina ( asi 350 g ), 8 ks pepř celý, 5 ks nového koření, 3 ks bobkového listu, 5 ks jalovce, sůl, cca 3 dcl červéného vína, špenát, bramborový knedlík
Postup přípravy
Maso našpikujeme a osolíme. V hrnci ( vhodný na pečení v troubě ) si rozpustíme tuk a osmahneme na něm cibuli, přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou zeleninu, opět osmahneme, poté vložíme maso, přidáme všechno koření, víno, přidáme vývar a dáme péci do trouby. Pečeme za občasné podlití. Upečené maso vyjmeme, vybereme koření a šťávu se zeleninou rozmixujeme.
Jako přílohu jsme měli bramborové knedlíky a špenát. Zaujala mě právě tato kombinace a bylo to naprosto úžasné. Tento recept s malou úpravou, ode mě, jsem objevila na Labuznik.com
Jako přílohu jsme měli bramborové knedlíky a špenát. Zaujala mě právě tato kombinace a bylo to naprosto úžasné. Tento recept s malou úpravou, ode mě, jsem objevila na Labuznik.com
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Hanka72
(upraveno)
14. 7. 2008, 8:00
Hani,včera jsem dělala oběd podle vašeho receptu a je faaaakt
Díky za inspiraci





nahlásit

Boban1
(upraveno)
14. 7. 2008, 13:41
@Hanka72
Hani, jsem moc ráda, že jste si pochutnali







nahlásit