(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Svíčková
Potřebné ingredience
hovězí maso,balíček mražené zeleniny pod svíčkovou,když máte zeleninu svoji tak mrkev ,petrže, a celer,jednu cibuli nakrájet na proužky,lžička tymiánu 4 bobkové listy
Postup přípravy
Maso dáme do hrnce a k němu přidáme zeleninu a koření,zalijeme vodou a přidáme 1 kostku masoxu,přikryjeme pokličkou a necháme v ledničce aspon přes noc odležet,já ji nechávám 48hodin.
Dáme vařit a vaříme až je maso měkké,pak maso vytáhneme a naporcujeme.Šťávu v hrnci rozmixujeme a přepasírujeme,přivedeme do varu a zahustíme záklechtkou ze dvou zakysaných smetan a asi 1/4lmléka a do toho 2polévkové lžíce polohrubé mouky,dobře povaříme a dochutíme citronovou štávou a harmonii chuti a podáváme s knedlíkem
Dáme vařit a vaříme až je maso měkké,pak maso vytáhneme a naporcujeme.Šťávu v hrnci rozmixujeme a přepasírujeme,přivedeme do varu a zahustíme záklechtkou ze dvou zakysaných smetan a asi 1/4lmléka a do toho 2polévkové lžíce polohrubé mouky,dobře povaříme a dochutíme citronovou štávou a harmonii chuti a podáváme s knedlíkem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Hyzule
(upraveno)
22. 2. 2014, 15:47
výýýborná moc moc děkuji za recept
nahlásit
avonka
(upraveno)
31. 3. 2014, 16:53
@Hyzule
jsem ráda že chutnala
nahlásit
ApeTo
(upraveno)
24. 2. 2007, 14:34
Díky za bezvadný recept. Manža pořád otravoval,že by si dal svíčkovou a já jsem jí neuměla,tak jsem jí dnes udělala k ,akorát místo tymiánu jsem dala celé nové koření a celý pepř a je to vyníkající. Tento recept už zůstane u mě na vždy.
nahlásit
avonka
(upraveno)
3. 3. 2007, 13:46
@ApeTo
Ivy to mě moc těší ,že chutnalo
nahlásit