Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Svíčková

0.0
Svíčková

Potřebné ingredience

hovězí maso,balíček mražené zeleniny pod svíčkovou,když máte zeleninu svoji tak mrkev ,petrže, a celer,jednu cibuli nakrájet na proužky,lžička tymiánu 4 bobkové listy

Postup přípravy

Maso dáme do hrnce a k němu přidáme zeleninu a koření,zalijeme vodou a přidáme 1 kostku masoxu,přikryjeme pokličkou a necháme v ledničce aspon přes noc odležet,já ji nechávám 48hodin.
Dáme vařit a vaříme až je maso měkké,pak maso vytáhneme a naporcujeme.Šťávu v hrnci rozmixujeme a přepasírujeme,přivedeme do varu a zahustíme záklechtkou ze dvou zakysaných smetan a asi 1/4lmléka a do toho 2polévkové lžíce polohrubé mouky,dobře povaříme a dochutíme citronovou štávou a harmonii chuti a podáváme s knedlíkem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hyzule 22. 2. 2014, 15:47
výýýborná moc moc děkuji za recept (Y)
avonka 31. 3. 2014, 16:53
@Hyzule jsem ráda že chutnala
ApeTo 24. 2. 2007, 14:34
Díky za bezvadný recept. Manža pořád otravoval,že by si dal svíčkovou a já jsem jí neuměla,tak jsem jí dnes udělala k (PL) ,akorát místo tymiánu jsem dala celé nové koření a celý pepř a je to vyníkající. Tento recept už zůstane u mě na vždy. (Y) (Y) (Y)
avonka 3. 3. 2007, 13:46
@ApeTo Ivy to mě moc těší ,že chutnalo (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie