(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rozhodla jsem se udělat mrněni k prvním květnovým narozeninám dort
Potřebné ingredience
Tak trénuji-bonbonová hmota minule skončila v koši.Dnes jsem zkoušela falešný marcipán, musím říct,že se mi s ním pracovalo skvěle,akorát nevím, jak to děláte,že ten marcipán je na dortu vypnutý a lesklý?? A barvičky že jsou krásně syté a ne vyblité?Máme narozeniny v půli května, tak budu ještě trénovat :-( hodně hodně...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Vlastina.K
(upraveno)
22. 4. 2008, 10:04
Je pěkný a prima nápad to je.Teď už jen uvidíte s každým dortíkem zlepšení.Snaha se cení a Vy jste se snažila.Blahopřeji a mnoho úspěchů v dalším pečení.
gabska
(upraveno)
20. 4. 2008, 18:11
Krásná rosnička super nápad vše nej k nastávajícím narozeninám a držím palce v tvoření
sonnyczka
(upraveno)
22. 4. 2008, 9:59
@gabska
Díky díky díky
zuz@
(upraveno)
20. 4. 2008, 10:27
super žabka, barva mi přijde dobrá, já barvila hmotu z marchmallows taky na zeleno, a dopadla jsem úplně špatně, na fotkách vypadá jako bílá, já bych řekla, že se vám to moc povedlo (a já si ukládám další inspiraci , díky )
sonnyczka
(upraveno)
22. 4. 2008, 9:58
@zuz@
Tak to vás obdivuji, mě ta bonbonová hmota akorát zkazila iluze o mé šikivnosti- tohle mi přijde na práci snadnější- a to se chci pustit ještě do té modelovaCÍ čokolády...
Bianka
(upraveno)
20. 4. 2008, 7:27
Soni,žabka je moc pěkná .. Jen k tomu lesku marcipánu-používám tento recept: 200g sušeného mléka,200g cukr moučka,2-3 lžičky oleje,aroma a trocha vody...Až budete hnít těsto,nezapomeňte mít namaštěné ruce máslem.... lépe se válí a tvaruje,nelepí a zůstane lesklý....tak přeji,a´t se povede-i když tento se Vám také povedl
sonnyczka
(upraveno)
22. 4. 2008, 9:56
@Bianka
Děkuji, zkusím se namastit a snad to půjde lépe
alimama
(upraveno)
19. 4. 2008, 23:39
Tahle žabina má šmrnc! Ještě není úplně dokonalá, ale to do velkého dne vychytáte! Pokud chcete opravdu intenzívní barvy, rozmíchejte trošku barvy ve vodě a natřete povrch dortu štětcem - ale to už zas nebude k jídlu, ale jen dekorace na sloupnutí A nahoru, jak píše Olinka, ještě vrstvičku oleje pro lesk.
sonnyczka
(upraveno)
20. 4. 2008, 0:01
@alimama
Moc díky. vyzkouším to.
pentilka
(upraveno)
19. 4. 2008, 23:30
Soni, je krásnej Když si máznete ruce olejem, tak se to nechá krásně uhladit a dotrík se leskne Olga
sonnyczka
(upraveno)
19. 4. 2008, 23:59
@pentilka
Děkuji, tak zkusím v týdnu nový: