Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Hovězí závitek-ptáček

0.0
Hovězí závitek-ptáček

Potřebné ingredience

Hovězí zadní, hořčici, cibile ,sladko.okurky, kabanos, pro chuť plátky anglické, vařené vajíčka, sůl, sojovku ,.tuk, podravku, mouku, vodu

Postup přípravy

plátky masa naklepeme osolíme ,potřeme hořčicí, dáme tak kabanos cibuli (na kolečka)plátky okurky, anglickou a kousek vajíčka zabalíme a převážeme nití, zpěníme na tuku cibulku nakrájenou na drobno,přidáme závitky které osmahneme po obou stranách zakapeme sojovkou zalejeme vodou přidáme podravku a dáme péct do trouby, měkké maso vyjmeme šťávu zahustíme (voda +mouka) dochutíme podle potřeby solí ,podravkou.Než servírujeme závitek zbavíme nitě. poznámka: dnes jsem do šťávy dala nakrájené žampióny ( než jsem dala pokrm do trouby) a do hotové šťávy jsem přidala zbytek uvařeného vajíčka (nadrobno nakrájené)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

matasek24 17. 6. 2008, 12:48
(clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie