(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Hovězí závitek-ptáček
Potřebné ingredience
Hovězí zadní, hořčici, cibile ,sladko.okurky, kabanos, pro chuť plátky anglické, vařené vajíčka, sůl, sojovku ,.tuk, podravku, mouku, vodu
Postup přípravy
plátky masa naklepeme osolíme ,potřeme hořčicí, dáme tak kabanos cibuli (na kolečka)plátky okurky, anglickou a kousek vajíčka zabalíme a převážeme nití, zpěníme na tuku cibulku nakrájenou na drobno,přidáme závitky které osmahneme po obou stranách zakapeme sojovkou zalejeme vodou přidáme podravku a dáme péct do trouby, měkké maso vyjmeme šťávu zahustíme (voda +mouka) dochutíme podle potřeby solí ,podravkou.Než servírujeme závitek zbavíme nitě. poznámka: dnes jsem do šťávy dala nakrájené žampióny ( než jsem dala pokrm do trouby) a do hotové šťávy jsem přidala zbytek uvařeného vajíčka (nadrobno nakrájené)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
matasek24
(upraveno)
17. 6. 2008, 12:48