Buchta s pudingem a kysanou smetanou
Potřebné ingredience
4 celé vejce200 g cukru(dávám cukr krupice)½ sklenky oleje½ sklenky mléka,nebo vody300 g hrubé mouky1 prášek do pečiva2 kysané smetany1 vanil.cukr3 lžičky cukru moučka1 litr mléka2 čokoládové pudingy
Postup přípravy
200 g cukru(dávám cukr krupice)
ušlehá se a přidáme
-----------------------
½ sklenky oleje
½ sklenky mléka,nebo vody
300 g hrubé mouky
1 prášek do pečiva
--------------------------
Těsto vylijeme na vymazaný a vysypaný pekáč.
Uvaříme čokoládový puding z 1 litru mléka a nalijeme na těsto – přes cedník.
Pečeme asi 40 minut
2 kysané smetany
1 vanil.cukr
3 lžičky cukru moučka
----------------------------
smíchat a dát na ještě horký a upečený koláč.Nechat hodně vychladit.
Potřebné suroviny
Připravené těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.Na něj nejlépe přes cedník uvařený puding.
Takhle to vypadá před vložením do trouby.Pečeme asi 40 minut při 170°C
Smícháme si kysanou smetanu s cukry.
Buchta je upečená.
Na ještě horkou rozmažeme smetanu.Fotka je po stuhnutí.
A můžeme baštit.
DOBROU CHUŤ .
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé