(recept
si oblíbilo 36 návštěvníků)
Zapečený chlieb alebo "čo so starším chlebom"
Potřebné ingredience
chlieb * šunka * plátkový tvrdý syr * cibuľa * cesnak * bazalka * olivový olej
Postup přípravy
kuk do postupu
na plech si položíme alobal (aby som predišla sklamaniu z prilepenia, tak som pomastila plech a aj alobal pod chlebom) _____ chlieb na nadrežeme a do zárezov postupne dávame plátky šunky, krúžky cibule, plátkový syr..... prelisovaný cesnak zmiešame s bazalkou a olivovým olejom a potrieme ním povrch chleba
chlieb zabalíme do alobalu a pečieme 15 minút
takto to vyzerá po 15-tich minútach - veľmi to nevidieť, keďže som to posypala syrom :-// ___ kto má tvrdý syr môže ešte v tejto fáze posypať povrch chlebíka, kto nie nevadí ešte takto odkrytý ho dáme zapiecť na takých 5 minút
takto to vyzerá na záver
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
JARYEL
(upraveno)
20. 5. 2008, 8:56
Supééééééééééééér, už jsem vyzkoušela
radostznakupu
(upraveno)
17. 4. 2008, 22:09
já tady taky polykám naprázdno, je to velmi jednoduché rychlé, alá co dům dal no ideální recept
myra20
(upraveno)
17. 4. 2008, 22:17
@radostznakupu
pavlisko
(upraveno)
17. 4. 2008, 18:57
to vypadá úúúúžasně,slintám jak bernandýn
myra20
(upraveno)
17. 4. 2008, 22:04
@pavlisko
stranpa
(upraveno)
17. 4. 2008, 18:53
tak na to koukám, a ač jsme po večeři, dala bych si náášup Jen takový technický dotaz..jak se to pak krájí,porcuje..
myra20
(upraveno)
17. 4. 2008, 22:05
@stranpa
nooo tak som to podávala, že vlastne tie zárezy som vlastne dorezala do konca... dokrojila som proste krajec..
Nikis.
(upraveno)
17. 4. 2008, 18:50
Normálně se mi sbíhají sliny
myra20
(upraveno)
17. 4. 2008, 22:04
@Nikis.