Kakaová roláda se šlehačkou
Potřebné ingredience
Těsto:10 dkg mouč. cukru, 5 vajíček, 2 apůl lžíce hl. mouky , 2 a půl lžíce kakaa
Náplň: smetana ke šlehání, ztužovač
Postup přípravy
Žloutky vyšleháme s cukrem a přídáme sníh z bílků a nakonec zamícháme mouku s kakaem. Dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 200 st. asi 10 minut. Po upečení sundáme z papíru a necháme vychladnout. Pak vyšleháme smetanu ke šlehání se ztužovačem. Natřeme na roládu a dáme do ledničky. Můžeme na povrchu posypat cukrem před podáváním. Je moc dobrá a není přeslazená.
fotografii dodám později
fotografii dodám později
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé