(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Dýně Hokkaido s omáčkou
Potřebné ingredience
8 plátků dýně Hokkaido (obsahuje provitamin A, vitamin C, B, bílkoviny, vlákninu, vápník, hořčík a železo.)
4 cibule
1 bobkový list
kmín
sójové mléko
umeocet
kuzu (maizena)
sůl
Postup přípravy
Nasekanou cibuli zpěníme na oleji, přidáme kmín, bobkový list, dýni, osolíme, podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Dýni vytáhneme, do omáčky přilijeme sójové mléko a zahustíme kuzu nebo mazeinou rozmíchanou v trošce vody. Provaříme a ochutíme umeoctem. (lse nahradit octem jablečným nebo balsamikovým) Na talíř přendáme dýni a přelijeme omáčkou. Podáváme s těstovinami nebo s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé