Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Detské piškoty nebo musli sušenky =o)

0.0
Detské piškoty nebo musli sušenky =o)

Potřebné ingredience

100g másla,2 vaja,100g mouč.cukru,1 vancuk,špetka soli,150g poloh.mouky,1 prdobeč,50g ovesných vloček(ja davam musli)1 bal.van.pudinkového prášku,50g arašídu,1 bílek na potření.

Postup přípravy

Maslo vyšleháme s mouč.a van.cukrem a špetkou soli do pěny.Přidáme obě vaja a šleháme dokud se cukr ve směsi zcela nerozpustí.Po částech vsypeme poloh.mouku promísenou s prdopečem a van.pudinkovým práškem.Vypracujeme hladké těsto a pak do nej zlehka vmíchame vločky (musli) a na drobno nasekané arašídy(skušala som to aj z vlašských or.ale neni to ono!!!arašídy su naj.).Z připraveného těsta formujeme malinkaté!!! bochánky(ono sa to nezdá ale narastú =o),které klademe na plech vyložený peč.papírem.Perutkou pomažeme rozšlehaným bílkem(ale nic se nestane ked nie)Vložíme do trouby předeřáté na 180 stup. a pečeme asi 10min.Dozlatova upečené bochánky necháme vychladnout a dáme na talíř.
Toto těsto se dá upéct take bez přidaní musli a arašídu.Pak to budu piškotky ktoré milujú hlavne prtavé detičky =o) a vydržia naozaj dlouho Dobrú chut =o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sarimana 17. 4. 2008, 10:26
Tak jsme sušenky včera s (X) upekly, dala jsem do nich místo oříšků apod. asi 10 dkg müsli a jsou fakt dobré. Držím teď dietu, tak jsem trpěla a nakonec jsem 2 kousky také slupla ;-)
Jobula 17. 4. 2008, 12:44
@sarimana Tak to som rada ze chutia :-) je to velka vyhoda ze si tam mozeme dat co chceme a menit tym chut susenek :-) :-) :-)ja taky drzim teraz dietu :-( ale ked prestanem tak ich udelam a pak sem dam aj fotku.Tak zatim pa (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie