Zobrazit přihlášovací formulář

Králičí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

KRÁLÍK NA ČESNEKU

0.0
KRÁLÍK NA ČESNEKU

Potřebné ingredience

......

Postup přípravy

PROSÍM NEMĚLI BYSTE RECEPT NA TUTU VÝBORNOU ČESKOU LAHŮDKU?

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krystufek 13. 4. 2008, 20:57
utřít česnek se solí, pořádně potřít králíka, na půlměsíčky nakrájet cibuli a společně dát pod králíka spolu s herou. Přiklopit a péct, pak odklopit a dodělat. Nejlepší jsou ledvinky a podávám s bramborovou kaší (Y) (Y)
ovecka17 14. 4. 2008, 16:03
@krystufek Děkuji (L)
petrulka 13. 4. 2008, 20:44
Já osolím, prošpikuju špekem, nakrájím nahrubo cibuli a na jemňounké plátky česnek - hooooodně a králíčka zasypeme. Na celkého králíka půlku kostky másla a upéct dozlatova. Nejlepší s bramborovým knedlíčkem a špenátem (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ovecka17 14. 4. 2008, 16:04
@petrulka Děkuji (L)
syrovatka 13. 4. 2008, 19:59
Dělám často, je to fakt dobré, králíka osolit, opepřit, potřít prolisovaným čenekem (klidně hodně), okmínovat a přidat kus bůčku - králík je jinak moc suchý. Podlít vodou a péct přiklopené a na kůrku potom odklopit a třeba pustit horkovzduch. Jíme to s bramborovými noky a zelím. Mňam. :-)
ovecka17 13. 4. 2008, 20:01
@syrovatka Děkuji (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie