(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
KRÁLÍK NA ČESNEKU
Potřebné ingredience
......
Postup přípravy
PROSÍM NEMĚLI BYSTE RECEPT NA TUTU VÝBORNOU ČESKOU LAHŮDKU?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krystufek
(upraveno)
13. 4. 2008, 20:57
utřít česnek se solí, pořádně potřít králíka, na půlměsíčky nakrájet cibuli a společně dát pod králíka spolu s herou. Přiklopit a péct, pak odklopit a dodělat. Nejlepší jsou ledvinky a podávám s bramborovou kaší
nahlásit
ovecka17
(upraveno)
14. 4. 2008, 16:03
@krystufek
Děkuji
nahlásit
petrulka
(upraveno)
13. 4. 2008, 20:44
Já osolím, prošpikuju špekem, nakrájím nahrubo cibuli a na jemňounké plátky česnek - hooooodně a králíčka zasypeme. Na celkého králíka půlku kostky másla a upéct dozlatova. Nejlepší s bramborovým knedlíčkem a špenátem
nahlásit
ovecka17
(upraveno)
14. 4. 2008, 16:04
@petrulka
Děkuji
nahlásit
syrovatka
(upraveno)
13. 4. 2008, 19:59
Dělám často, je to fakt dobré, králíka osolit, opepřit, potřít prolisovaným čenekem (klidně hodně), okmínovat a přidat kus bůčku - králík je jinak moc suchý. Podlít vodou a péct přiklopené a na kůrku potom odklopit a třeba pustit horkovzduch. Jíme to s bramborovými noky a zelím. Mňam.
nahlásit
ovecka17
(upraveno)
13. 4. 2008, 20:01
@syrovatka
Děkuji
nahlásit