(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
PŘÍRODNÍ roštěnky
Potřebné ingredience
plátky roštěnek, cibule, slanina, olej, sůl, pepř, hladká mouka, hořčice,
na ozdobu: vajíčka uvařená natvrdo, sterilovaná kápie a petrželka
Postup přípravy
Na pánvi rozpálíme malé množství oleje, přidáme slaninu, kterou necháme rozpustit a poté jednu velikou najemnou nakrájenou cibuli. Když začne zlátnout, tak na ní opečeme naklepané a po okrajích nařízlé roštěnky, které jsou již osolené a opepřené. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Během dušení přidáme lžíci hořčice a v závěru zahustíme hladkou moukou rozkvedlanou v malém množství vody, poté ještě minimálně 10 minut povaříme.
Na talíři podáváme ozdobené vejcem vařeným natvrdo, kápií a petrželkou.
Vhodnou přílohou je rýže. Dobrou chuť :-).
Během dušení přidáme lžíci hořčice a v závěru zahustíme hladkou moukou rozkvedlanou v malém množství vody, poté ještě minimálně 10 minut povaříme.
Na talíři podáváme ozdobené vejcem vařeným natvrdo, kápií a petrželkou.
Vhodnou přílohou je rýže. Dobrou chuť :-).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé