(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Segedínský guláš
Potřebné ingredience
půl kg vepřové plece, cibuli, tuk, vegetu paprikovou, 1 sklenku ster. zelí, sůl,vodu, smetanu, poloh. mouku
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme a zpěníme na tuku ,přidáme nakrájené maso ,osmahneme přidáme půl sáčku vegety paprikové , zase se krátce osmahne ,pak dáme zelí bez nálevu , osolíme, zalejeme vodou a dusíme.Když je maso měkké tak zahustíme (smetana+mouka),můžeme dochutit podravkou.
Nakrájené maso
osmahlé maso +vegeta papriková
maso+vegeta+zelí+voda
uvařený a zahuštěný segedín
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
finiska
(upraveno)
7. 3. 2009, 12:43
Mooooc jsme si pochutnali děkujem,je to jednoduchý a rychlý!!