Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Segedínský guláš

0.0
Segedínský guláš

Potřebné ingredience

půl kg vepřové plece, cibuli, tuk, vegetu paprikovou, 1 sklenku ster. zelí, sůl,vodu, smetanu, poloh. mouku

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a zpěníme na tuku ,přidáme nakrájené maso ,osmahneme přidáme půl sáčku vegety paprikové , zase se krátce osmahne ,pak dáme zelí bez nálevu , osolíme, zalejeme vodou a dusíme.Když je maso měkké tak zahustíme (smetana+mouka),můžeme dochutit podravkou.

Nakrájené maso

osmahlé maso +vegeta papriková

maso+vegeta+zelí+voda

uvařený a zahuštěný segedín

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

finiska 7. 3. 2009, 12:43
Mooooc jsme si pochutnali (pl)děkujem,je to jednoduchý a rychlý!! (Y) :-) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie