(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Co se zbytky rizota?Karbenátky jsou řešenííííííííííííííííííí!!!!
Potřebné ingredience
zůstalo Vám dost rizota a nikdo ho již nechce?tak si pište.Rizoto,vejce(podle množství rizota),trošku mouky,hořčice,pepř,česnek a dále se fantazii meze nekladou.rukama uhněteme v těsto a tvoříme malé placičky(je lepší ruce močit ve studené vodě).Pečeme po obou stranách dorůžova.
Postup přípravy
Zkuste třeba vám zachutná a rizoto už vždy dojíte do posledního zrníčka rýže:-D.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Katešinka
(upraveno)
9. 5. 2008, 10:54
vyzkoušela jsem a je to opravdu zase něco jiného s čerstvým salátkem ze zahrádky -Bašta!!!!
idina
(upraveno)
9. 5. 2008, 11:26
@Katešinka
To jsem ráda.to potěšíííííí
idina
(upraveno)
9. 4. 2008, 9:41
Jasnačka jen takový menší tipeček.U nás někdy zůstne tak jsem to prubla a bylo to dobré.A hlavně dojedlo se.
AliceM
(upraveno)
8. 4. 2008, 23:55
Jiřinko, u nás teda rizoto nikdy nezůstane, protože rodina je tak miluje , že chodí tak dlouho, až je vylízáno do posledního zrnka . Ale nápad je to dobrý