Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

madarský gulaš s pečenou rýží

0.0
madarský gulaš s pečenou rýží

Potřebné ingredience

hovězí maso ,středně velka cibule,rajský protlka,koření madarský gulaš,paprika červena nakrajena na kousky,sůl,masox.

rýže pečena v troubě.....moc dobre

Postup přípravy

osmahnu cibulku na oleji a přidam nakrajene maso na kousky,malonko necham přismahnout a posypu kořením na gulaš podliji a necham dusit po vydušení opet posypu kořením,osoliím přidam rajský protlak,červenou nakrajenou papriku a necham povařit,pak zahustím jiškou Knorr.


Rýži : nejprve si osmahnu cibulku a pak ji nasypu do nadoby na pečení,rýži vsypeme a zamichame podlijeme jednou tolik vody kolik dame hrnku (1 hrnek rýže =2 hrnky vody) a rýži vložime do trouby přiklopenou pokličkou a nechame 1/2hod peci pak víko sejmeme a pečeme dokud se voda nevypeče občas zamichame,pokud je rýže ještě tvrda a voda není podlijeme tak aby voda byla navrchu stači opravdu malo.......rýže jinak,ale táááák dobra

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie