(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zapečená bramborová kaše
Potřebné ingredience
bramborová kaše, anglická slanina, cibule, kysané zelí.
Postup přípravy
Uvaříme zelí, tak jak má každý rád. Já jej vařím s kmínem a solí, pak sleji vodu a na pánvi (nejlépe teflonové) udělám z cukru karamel, který vmíchám do zelí. Někdy tam udělá hrudky,ale ty se rozpustí :o) Zelíčko má pak krásnou zlatavou barvu. Na pánvi orestujeme cibuli a slaninu. Do kaše nedáváme máslo (slanina má tuku dost). Do zapékací mísy dáme kaši, slaninu s cibulkou, zelí a zase kaši a zapečeme v troubě
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lidus1
(upraveno)
12. 6. 2009, 15:37
taky dělavám a do kaše maslo dávam a vubec to mastné není A ja to místo vrstvení zamícham včechno do hromady a prcci dlabou a dlabou je to proste mnamka
nelojs
(upraveno)
26. 2. 2009, 16:15
nečekala jsem ,že to bude taková dobrota,neuměl jsem si představit tu chuť,ale..................... VÝBORNÉ.....doporučuji vyzkoušet......
DanielEsterSofie
(upraveno)
13. 11. 2008, 11:27
Je to výborné , nevěděla jsem co se zbylou kaší, našla jsem Váš recept a teď tu sedí moje dvě prdelky - 3roky a 2roky - a hlásí "kaše je dobá" a "mami, já chci přidat"