(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vepřovka
Potřebné ingredience
2 kg bůčku
1,5l vody
1,5 lžíce soli
Postup přípravy
- 2 hodiny vařit v tlakovém hrnci, pak rozmačkáme mačkadlem na brambory a dáme do sklenic nebo jiných nádob ztuhnout.
Tento recept ocení ti co mají rádi vepřovou konzervu.
Tento recept ocení ti co mají rádi vepřovou konzervu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
P.A.V.L.A
(upraveno)
6. 9. 2014, 12:24
skaja
(upraveno)
6. 9. 2014, 12:10
Dobrý den, líbí se mi Váš recept, ráda bych se zeptala, zda se tam opravdu dává 1,5 litru vody?
novackova
(upraveno)
20. 9. 2013, 12:51
laskonka333
(upraveno)
20. 9. 2013, 12:19
DanušaP
(upraveno)
20. 9. 2013, 11:38
a nemusí se to sterilizovat? nekazí se to?
babetta
(upraveno)
20. 9. 2013, 11:27
vážně 1,5l vody?
Nela22
(upraveno)
25. 6. 2009, 22:20
Vepřovka je výborná a jednoduchá. Pro velký úspěch dělám už po třetí. Jen mám obavy o náš cholesterol...... . Všem ji doporučuji! Navíc do ní kromě soli(radši méně) přidávám česnek,drcený kmín,pepř,gril.koř. a trochu víc vody(lépe se roztírá a je jí více).