Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kuře s bylinkovým máslem a sušenými rajčaty

0.0
Kuře s bylinkovým máslem a sušenými rajčaty

Potřebné ingredience

Kuřecí prsa nebo kousky kuřecího masa
Sušená rajčata (naříznutá a namočená ve vodě)
Máslo
Česnek (nasekaný)
Sůl a pepř dle chuti
Sušené bylinky (např. oregano, tymián, bazalka)

Postup přípravy

Kuřecí prsa nebo
kuřecí maso osolíme a opepříme z obou stran.
Na pánvi s trochou oleje opečeme kuřecí maso z každé strany, dokud nejsou zlatavá. Poté je vyjměte z pánve a nechte stranou.
Na stejnou pánvi přidejte máslo a nechte jej rozpustit. Přidejte nasekaný česnek a sušené bylinky (oregano, tymián, bazalka) a krátce je orestujte, aby uvolnily vůně
Přidejte namočená sušená rajčata a nechte je krátce propéct, aby se obohatila o chuť bylinek a česneku.
Vložte kuřecí maso zpět na pánvi a nechte ho vařit s rajčaty a bylinkovým máslem, dokud je maso propečené a omáčka nebude hotová
příloha - brambory nebo rýže.
Tento recept nabízí kombinaci jemného kuřecího masa s bohatou chutí bylinkového másla a sušených rajčat. Rajčata dodají jídlu pikantní sladkost a vynikající aroma. Doufám, že si toto jídlo užijete! Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie