(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ovesná kaše přes noc
Potřebné ingredience
70 g ovesných vloček
polotučné mléko
3 lžíce chia semínek
1 lžička skořice
1 lžička čekankového sirupu
oloupané a na menší kousky nakrájené jablko
rozinky
hrstka nasekaných oříšků
Postup přípravy
Ovesné vločky nasypte do uzavíratelné sklenice a zalijte mlékem. Mléka by mělo být o trošku víc než vloček, tak aby vločky byly ponořené, ale aby v něm neplavaly. Přidáme skořici, čekankový sirup, lžičku skořice, chia semínka a nakrájené jablko. Posypeme nasekanými ořechy a rozinkami. Sklenici nebo nádobu zavřete a dejte přes noc do lednice. Ráno máte snídani připravenou. Je dobrá i ohřátá.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé