Ředkvičkova pomazánka
Potřebné ingredience
250 g tučného tvarohu
100 g šunky nejvyšší jakosti
100 g majonézy
4 ředkvičky
3 natvrdo uvařená vejce
2 ks jarní cibulky i s natí
sůl dle potřeby
Postup přípravy
Tvaroh s majonézou vyšleháme dohladka
Přidáme najemno pokrájenou cibulku včetně natě
Šunku nakrájíme na drobné kostičky, uvařená vejce nasekáme nadrobno a ředkvičky nastrouháme na struhadle (nastrouhané ředkvičky v dlaních vymačkáme, abychom je zbavili přebytečné vody)
Všechno důkladně promícháme a podle chuti dosolíme
Necháme vychladit a podáváme na čerstvém pečivu, libovolně ozdobíme.
Přidáme najemno pokrájenou cibulku včetně natě
Šunku nakrájíme na drobné kostičky, uvařená vejce nasekáme nadrobno a ředkvičky nastrouháme na struhadle (nastrouhané ředkvičky v dlaních vymačkáme, abychom je zbavili přebytečné vody)
Všechno důkladně promícháme a podle chuti dosolíme
Necháme vychladit a podáváme na čerstvém pečivu, libovolně ozdobíme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé