Pivovařská bašta
Potřebné ingredience
3/4 kg vepřové libovější plece
3 lžíce olej
1 ks cibule
1 ks porek
1 dl piva
4 lžíce sladkého kečupu
3-5 stroužkůkečupu
pepř
sůl
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky a zprudka ho na oleji opečeme/pro urychlení-dělám v papiňáku/, přidáme sůl, pepř, utřený česnek, kečup podlijeme pivem a chvilku podusíme-asi 10 minut.
Pak přidáme nakrájenou cibuli a pórek, trochu podlijeme vodou a dusíme do měkka /v papiňáku asi 20 minut/.
Pak papiňák otevřeme a ještě vydusíme, aby nám zbyla jenom šťáva-pokrm se ničím nezahušťuje -podává se s opékaným bramborem nebo hranolky.
Pak přidáme nakrájenou cibuli a pórek, trochu podlijeme vodou a dusíme do měkka /v papiňáku asi 20 minut/.
Pak papiňák otevřeme a ještě vydusíme, aby nám zbyla jenom šťáva-pokrm se ničím nezahušťuje -podává se s opékaným bramborem nebo hranolky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé