(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ŠMOULOVÉ PRO VICTORII
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: vanilkovo - citronové
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLNĚ: jahodové pyré + broskvové pyré
KRÉM NA OBMAZ: bílkovo-máslový pod fondán
FONDÁN na potažení: domácí výroba
MODELACE: figurky vymodelované z modelovací hmoty "Bianco White"
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 18 cm
VÝŠKA SESTAVENÉHO DORTU: 18 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 6.200 g
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLNĚ: jahodové pyré + broskvové pyré
KRÉM NA OBMAZ: bílkovo-máslový pod fondán
FONDÁN na potažení: domácí výroba
MODELACE: figurky vymodelované z modelovací hmoty "Bianco White"
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 18 cm
VÝŠKA SESTAVENÉHO DORTU: 18 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 6.200 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Detail horního dortu
Detail figurek
Detail spodního dortu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé