Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

ŠMOULOVÉ PRO VICTORII

0.0
ŠMOULOVÉ PRO VICTORII

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: vanilkovo - citronové
KRÉM: smetanovo-mascarponový
NÁPLNĚ: jahodové pyré + broskvové pyré
KRÉM NA OBMAZ: bílkovo-máslový pod fondán
FONDÁN na potažení: domácí výroba
MODELACE: figurky vymodelované z modelovací hmoty "Bianco White"
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 18 cm
VÝŠKA SESTAVENÉHO DORTU: 18 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 6.200 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Detail horního dortu

Detail figurek

Detail spodního dortu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie