Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Hovězí na divoko

0.0
Hovězí na divoko

Potřebné ingredience

500 g hovězího masa, kousek slaniny, 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru, 200 g dýně Hokaido, 3 kuliček jalovce, 1 bobkový list, 2 kuličky nového koření, 2 kuličky černého pepře, sůl, máslo, 120 ml vody (vývaru), 50 ml smetany, instantní jíška

Postup přípravy

Připravit suroviny:
- maso osolit a opepřit
- slaninu pokrájet na kostičky
- mrkev pokrájet na kostky
- petržel pokrájet na kostičky
- celer pokrájet na kostičky

Na másle osmahnout maso a přendat do hrnce.
Poté krátce orestovat slaninu + zeleninu a dát jí do hrnce k masu.
Ppřidat koření a podlít vodou (vývarem).
Pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).

Maso vyjmout, obsah hrnce nahrubo rozmixovat a přidat smetanu.
Ppomalit na LOW ještě ½ - 1 hodinu.
Dle potřeby omáčku zahustit jíškou.

Na másle osmahnout maso a přendat do hrnce. Poté krátce orestovat slaninu + zeleninu a dát jí do hrnce k masu. Ppřidat koření a podlít vodou (vývarem). Pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec). Maso vyjmout, obsah hrnce nahrubo rozmixovat a přidat smetanu.
Ppomalit na LOW ještě ½ - 1 hodinu. Dle potřeby omáčku zahustit jíškou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

simboud 20. 4. 2022, 11:30
mě by zajímal recept i na ty knedlíky
Ayra 22. 4. 2022, 11:27
@simboud Jsou to špaldové knedlíky, recept je rozepsaný u jiného receptu:
https://www.mimibazar.cz/recept/163578/kolinko-s-krenem-a-spaldovymi-knedliky

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie