DORT PRO ANDĚLKU
![DORT PRO ANDĚLKU](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/220325/13/j165505.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACE
Postup přípravy
KORPUSY: kakaové
KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému
BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.860 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému
BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.860 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220325/13/k209865.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220325/13/k209866.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220325/13/k209867.jpg)
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé