DORT PRO ANDĚLKU

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACE
Postup přípravy
KORPUSY: kakaové
KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému
BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.860 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm
KRÉM: čokoládový + smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré na smetanovém krému
BÍLÁ GANACHE: z bílé čokolády na slabé potření a zahlazení dortu
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na obmazání celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.860 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 19 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé