DORT ARIEL PRO ANIČKU
![DORT ARIEL PRO ANIČKU](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/220128/16/j165480.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: čokoládový + pistáciový
KRÉM: smetanovo - mascarponový s kapkou citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání: pistáciový
KRÉM NA OBMAZÁNÍ: bílkovo - máslový
FONDÁN: obarvený na bledě modro
MODELACE FIGURKY: modelovací pasta Bianco White Master Martini
FORMA: průměr 31 cm
VÁHA DORTU: 6.250 g
VÝŠKA DORTU: 11 cm
KRÉM: smetanovo - mascarponový s kapkou citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré z mražených jahod
SIRUP na prokapání: pistáciový
KRÉM NA OBMAZÁNÍ: bílkovo - máslový
FONDÁN: obarvený na bledě modro
MODELACE FIGURKY: modelovací pasta Bianco White Master Martini
FORMA: průměr 31 cm
VÁHA DORTU: 6.250 g
VÝŠKA DORTU: 11 cm
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220128/16/k209827.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220128/16/k209828.jpg)
Pohled shora
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220128/16/k209829.jpg)
Pohled zezadu
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/220128/16/k209830.jpg)
Pohled z pravé strany
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé