Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept

Čokoládové cukroví Inka

0.0
Čokoládové cukroví Inka

Potřebné ingredience

Těsto:
420 g hladké mouky, 40 g kakaa, 140 g moučkového cukru (může být i méně), 80 g mletých (vlašských) ořechů, 280 g změklého másla, skořice (cca lžička). Náplň: 300g opraźených a umletých ořechů, 4 lžíce kyselé marmelády, 4 lžíce rumu, 6 žloutků, 200 g moučkového cukru, vanilka. Čokopoleva. Půlky vlašských ořechů navrch.

Postup přípravy

Vypracujeme těsto, necháme v lednici do druhého dne. Poté vyválíme a vykrájíme kolečka, upečeme. Na náplň vše smícháme a slepujeme dvě kolečka k sobě. Vršek namočíme v čokoládě a přilepíme půlku ořechu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie