Čokoládové cukroví Inka
Potřebné ingredience
Těsto:
420 g hladké mouky, 40 g kakaa, 140 g moučkového cukru (může být i méně), 80 g mletých (vlašských) ořechů, 280 g změklého másla, skořice (cca lžička). Náplň: 300g opraźených a umletých ořechů, 4 lžíce kyselé marmelády, 4 lžíce rumu, 6 žloutků, 200 g moučkového cukru, vanilka. Čokopoleva. Půlky vlašských ořechů navrch.
Postup přípravy
Vypracujeme těsto, necháme v lednici do druhého dne. Poté vyválíme a vykrájíme kolečka, upečeme. Na náplň vše smícháme a slepujeme dvě kolečka k sobě. Vršek namočíme v čokoládě a přilepíme půlku ořechu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé