OPĚT JEDEN S AUTÍČKAMA
![OPĚT JEDEN S AUTÍČKAMA](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/211106/16/j165436.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: smetanovo-mascarponový + část obarvena kakaem
KÁVOVÝ SIRUP na prokapání korpusů: uvařená instantní káva, cukr, rumová tresť
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu v jemné vrstvě
BÍLKOVO - MÁSLOVÝ KRÉM: na vyrovnání celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: bílý - domácí výroba
DORTOVÁ FORMA: průměr 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTÍKU: 2.350 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTÍKU: 10 cm
KRÉM: smetanovo-mascarponový + část obarvena kakaem
KÁVOVÝ SIRUP na prokapání korpusů: uvařená instantní káva, cukr, rumová tresť
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu v jemné vrstvě
BÍLKOVO - MÁSLOVÝ KRÉM: na vyrovnání celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: bílý - domácí výroba
DORTOVÁ FORMA: průměr 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTÍKU: 2.350 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTÍKU: 10 cm
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/211106/16/k209792.jpg)
POHLED Z LEVÉ STRANY
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/211106/16/k209793.jpg)
HORNÍ POHLED
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/211106/16/k209794.jpg)
POHLED Z PRAVÉ STRANY
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé