(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kebab z trouby
Potřebné ingredience
kuřecí (krůtí maso)
na marinádu:
jogurt, sůl, pepř, červená paprika, grilovací koření, citron
velká cibule
tyčky - já jsem si seřízla bambusovou hůlku
Postup přípravy
maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a naložíme do marinády
a necháme přes noc
Napícháme na tyčku a tyčku zapíchneme do poloviny velké cibule (aby to bylo stabilní) a dáme péct do trouby. Pak postupně odřezáváme jako u pravého kebabu.
Podáváme s bramborem
a necháme přes noc
Napícháme na tyčku a tyčku zapíchneme do poloviny velké cibule (aby to bylo stabilní) a dáme péct do trouby. Pak postupně odřezáváme jako u pravého kebabu.
Podáváme s bramborem
maso napícháme na tyčku a tyčku zabodneme do cibule
upečené postupně seřezáváme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé