Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bratislavské plecko

0.0
Bratislavské plecko

Potřebné ingredience

Vepřová plec, cibule, mrkev, celer, kyselá okurka, rajčatový protlak, čerstvý hrášek, smetana, sůl, pepř, sladká paprika

Postup přípravy

Osmahneme cibulku a přidáme na kostičky nakrájené plecko. přidáme na kostičky nakrájený celer, mrkev, a 1 kyselou okurku. zaprášíme sl. paprikou a po chvilce restování přidáme lžičku rajského protlaku. osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Na posledních 10 min přidáme čerstvý hrášek, smetanu a zahustit zaklechtkou a dochutíme. Podáváme s knedlíkem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie