ANDÍLEK PRO VICTORII
![ANDÍLEK PRO VICTORII](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/210618/16/j165337.jpg)
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: oba dva korpusy vanilkové s přidáním ochucovací vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky jahod
SIRUP na korpusy: jahodový s přidáním citronové esence
BÍLKOVÝ KRÉM S MÁSLEM: na potření dortů pod fondán
FONDÁN: domácí výroba + část obarvena do růžova
MODELACE ANDÍLKA: modelovací hmota Irys Bianco White Master Martini
CELKOVÉ ZDOBENÍ: z fondánu
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4900 g
VÝŠKA DORTU: 18 cm + 10 cm andílek = celkem 28 cm
KRÉM: smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky jahod
SIRUP na korpusy: jahodový s přidáním citronové esence
BÍLKOVÝ KRÉM S MÁSLEM: na potření dortů pod fondán
FONDÁN: domácí výroba + část obarvena do růžova
MODELACE ANDÍLKA: modelovací hmota Irys Bianco White Master Martini
CELKOVÉ ZDOBENÍ: z fondánu
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4900 g
VÝŠKA DORTU: 18 cm + 10 cm andílek = celkem 28 cm
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/210618/16/k209648.jpg)
Pohled z levé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/210618/16/k209649.jpg)
Pohled z pravé strany
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/210618/16/k209650.jpg)
Pohled shora
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/210618/16/k209651.jpg)
Trochu z jiného úhlu
![](http://img-new.mimibazar.cz/s/bc/9/210618/16/k209652.jpg)
Detail andílka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé