ANDÍLEK PRO VICTORII
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: oba dva korpusy vanilkové s přidáním ochucovací vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky jahod
SIRUP na korpusy: jahodový s přidáním citronové esence
BÍLKOVÝ KRÉM S MÁSLEM: na potření dortů pod fondán
FONDÁN: domácí výroba + část obarvena do růžova
MODELACE ANDÍLKA: modelovací hmota Irys Bianco White Master Martini
CELKOVÉ ZDOBENÍ: z fondánu
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4900 g
VÝŠKA DORTU: 18 cm + 10 cm andílek = celkem 28 cm
KRÉM: smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky jahod
SIRUP na korpusy: jahodový s přidáním citronové esence
BÍLKOVÝ KRÉM S MÁSLEM: na potření dortů pod fondán
FONDÁN: domácí výroba + část obarvena do růžova
MODELACE ANDÍLKA: modelovací hmota Irys Bianco White Master Martini
CELKOVÉ ZDOBENÍ: z fondánu
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 17 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4900 g
VÝŠKA DORTU: 18 cm + 10 cm andílek = celkem 28 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Trochu z jiného úhlu
Detail andílka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé