Zobrazit přihlášovací formulář

ANDÍLEK PRO VICTORII

0.0
ANDÍLEK PRO VICTORII

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY: oba dva korpusy vanilkové s přidáním ochucovací vanilkové pasty
KRÉM: smetanový s mascarpone
NÁPLŇ: jahodové pyré s kousky jahod
SIRUP na korpusy: jahodový s přidáním citronové esence
BÍLKOVÝ KRÉM S MÁSLEM: na potření dortů pod fondán
FONDÁN: domácí výroba + část obarvena do růžova
MODELACE ANDÍLKA: modelovací hmota Irys Bianco White Master Martini
CELKOVÉ ZDOBENÍ: z fondánu
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 17 cm

VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4900 g
VÝŠKA DORTU: 18 cm + 10 cm andílek = celkem 28 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled shora

Trochu z jiného úhlu

Detail andílka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie