VČELKA PRO DĚDEČKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY OBA: vanilkové s vanilkovou pastou
KRÉM na naplnění: smetanovo - mascarponový + jahodové pyré
SIRUP na prokapání korpusů: citronový s kapkou jahodové esence
KRÉM na potření celého dortu + zdobení: vyšlehané máslo s uvařenou pudinkovou kaší. Do části tohoto
krému byla přidána rozpuštěná tmavá čokoláda, tímto krémem byl dort i zdoben.
FONDÁNOVÉ dozdobení a vymodelování odpočívající včelky.
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.000 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 18 cm
KRÉM na naplnění: smetanovo - mascarponový + jahodové pyré
SIRUP na prokapání korpusů: citronový s kapkou jahodové esence
KRÉM na potření celého dortu + zdobení: vyšlehané máslo s uvařenou pudinkovou kaší. Do části tohoto
krému byla přidána rozpuštěná tmavá čokoláda, tímto krémem byl dort i zdoben.
FONDÁNOVÉ dozdobení a vymodelování odpočívající včelky.
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.000 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 18 cm
Levá strana
Pravá strana
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
chalupnicka
(upraveno)
22. 11. 2020, 21:55