(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
AUTÍČKOVÝ PRO PAVLÍČKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: ČOKOLÁDOVÝ
KRÉM: mascarponovo-smetanový s jahodovým aróma
OVOCNÁ NÁPLŇ: jahodovo želatinové pyré
KRÉM POD FONDÁN: bílkovo-máslový
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na bleděmodro
MODELACE: vymodelované autíčka + zdobení na celý dort použitý obarvený fondán
DORTOVÁ FORMA: průměr 17 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 2.700 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
KRÉM: mascarponovo-smetanový s jahodovým aróma
OVOCNÁ NÁPLŇ: jahodovo želatinové pyré
KRÉM POD FONDÁN: bílkovo-máslový
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na bleděmodro
MODELACE: vymodelované autíčka + zdobení na celý dort použitý obarvený fondán
DORTOVÁ FORMA: průměr 17 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 2.700 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé