Tmavá treska se sýrovou omáčkou
Potřebné ingredience
filé z tmavé tresky, cibule, mrkev, hrášek, parmazán (nebo sýr parmazánového typu - Grana Padano, Grand Moravia...), sladká smetana, citrónová šťáva, kousek másla
Postup přípravy
- cibuli nakrájet na půlkolečka
- mrkev pokrájet na kostky
- parmazán nastrouhat na jemno
- tresku lehce osolit a zakápnout citrónoou šťávou
Na másle osmahnout cibuli + mrkev.
Přidat tresku, podlít trochou vody, přikrýt poklicí a dusit 10-15 minut.
Přidat hrášek a dusit ještě asi 5 minut.
Rybu vyndat a odložit na talíř, přilít smetanu a nechat provařit.
Přidat nastrouhaný sýr, promíchat a odstavit.
Připravit suroviny: cibuli nakrájet na půlkolečka, mrkev pokrájet na kostky, parmazán nastrouhat na jemno, tresku lehce osolit a zakápnout citrónovou šťávou,
Na másle osmahnout cibuli + mrkev.
Přidat tresku, podlít trochou vody, přikrýt poklicí a dusit 10-15 minut.
Přidat hrášek a dusit ještě asi 5 minut. Rybu vyndat a odložit na talíř, přilít smetanu a nechat provařit. Přidat nastrouhaný sýr, promíchat a odstavit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé