KRÉMOVÝ S FOTKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
OBA KORPUSY: čokoládové
KRÉM: smetanovo-mascarponový s citronovou příchutí
SIRUP NA KORPUSY: voda, cukr, šťáva z poloviny citronu + nastrouhaná citronová kůra. Převařeno a přecezeno přes sítko.
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zarovnání
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU: na celkové potření a dozdobení celého dortu
JEDLÉ FOTOGRAFIE + FONDÁNOVÉ DOZDOBENÍ
DORTOVÉ FORMY: průměr 23 cm + 20 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.450 g
VÝŠKA DORTU: 20 cm
KRÉM: smetanovo-mascarponový s citronovou příchutí
SIRUP NA KORPUSY: voda, cukr, šťáva z poloviny citronu + nastrouhaná citronová kůra. Převařeno a přecezeno přes sítko.
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a zarovnání
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM S BÍLOU ČOKOLÁDOU: na celkové potření a dozdobení celého dortu
JEDLÉ FOTOGRAFIE + FONDÁNOVÉ DOZDOBENÍ
DORTOVÉ FORMY: průměr 23 cm + 20 cm
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.450 g
VÝŠKA DORTU: 20 cm
JINÝ POHLED
BOČNÍ POHLED
POHLED SHORA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé