(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Rybízový koláč se sněhem z remosky

Potřebné ingredience
* TĚSTO: 90 g másla (Hery), 200 g polohrubé pšeničné mouky, 50 g cukru krupice, 2 žloutky, ½ kypřícího prášku; * NÁPLŇ: 2 bílky, 190 g cukru moučka, 250 g rybízu
Postup přípravy
Rozpis je pro formu o průměru 26 cm, pečeno ve velké remosce Grand (průměr mísy 29 cm).
Formu na pečení vymazat máslem.
Všechny suroviny na těsto zpracovat v drobenku a tu natlačit do formy tak, aby zaplnila celé dno a okraje byly zvýšené.
Z bílků vyšlehat pevný sníh, do něj vmíchat cukr a rybíz.
Náplň rovnoměrně rozetřít na těsto.
Péct v remosce cca 30 minut.
Formu na pečení vymazat máslem.
Všechny suroviny na těsto zpracovat v drobenku a tu natlačit do formy tak, aby zaplnila celé dno a okraje byly zvýšené.
Z bílků vyšlehat pevný sníh, do něj vmíchat cukr a rybíz.
Náplň rovnoměrně rozetřít na těsto.
Péct v remosce cca 30 minut.

Všechny suroviny na těsto zpracovat v drobenku a tu natlačit do formy tak, aby zaplnila celé dno a okraje byly zvýšené.

Z bílků vyšlehat pevný sníh, do něj vmíchat cukr a rybíz. Náplň rovnoměrně rozetřít na těsto.

Péct v remosce cca 30 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé