JEDNOROŽEC V RŮŽOVÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: vanilkové - malý i velký
KRÉM: mascarponovo-smetanový s přidáním citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový s vanilkou + bílá čokoláda
FONDÁN: domácí výroba - obarvený na růžovo
VYMODELOVANÝ KONÍK: z modelovací hmoty Bianco White
VYMODELOVANÉ DOPLŇKY: z obarveného fondánu
PEČÍCÍ FORMY: průměr: 17 cm a 27 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5200 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 20 cm
KRÉM: mascarponovo-smetanový s přidáním citronové šťávy
NÁPLŇ: jahodové pyré
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový s vanilkou + bílá čokoláda
FONDÁN: domácí výroba - obarvený na růžovo
VYMODELOVANÝ KONÍK: z modelovací hmoty Bianco White
VYMODELOVANÉ DOPLŇKY: z obarveného fondánu
PEČÍCÍ FORMY: průměr: 17 cm a 27 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5200 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 20 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
A ještě jeden pohled z blízka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé