NAROZENINOVÝ S PEJSKY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: smetanovo-čokoládový
KRÉM na potření dortu: ganache z bílé čokolády
FONDÁN na potažení: domácí výroba
KVĚTINKY: z domácího fondánu obarvený potravinářskými barvičkami
PEJSCI: vymodelovaní z modelovací hmoty Bianco White Master Martini
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3100 g
KRÉM: smetanovo-čokoládový
KRÉM na potření dortu: ganache z bílé čokolády
FONDÁN na potažení: domácí výroba
KVĚTINKY: z domácího fondánu obarvený potravinářskými barvičkami
PEJSCI: vymodelovaní z modelovací hmoty Bianco White Master Martini
DORTOVÁ FORMA: průměr 26 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3100 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé