SIRYAKARI pro Martina
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
PIŠKOTOVÉ KORPUSY TŘI BARVY: zelený + žlutý + červený
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: smetanovo-mascarponový s přidáním vyšlehaného másla a vanilkového pudinku a přidání citronové šťávy
KYSELKAVÁ MARMELÁDA: na promazání korpusů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu
FONDÁN: domácí výroba - rozdělený na části a postupně obarvený na požadované barvičky
PEČÍCÍ FORMA: čtverec o rozměru 20x20 cm
VÝŠKA DORTU: 16 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.300 g
KRÉM NA NAPLNĚNÍ: smetanovo-mascarponový s přidáním vyšlehaného másla a vanilkového pudinku a přidání citronové šťávy
KYSELKAVÁ MARMELÁDA: na promazání korpusů
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu
FONDÁN: domácí výroba - rozdělený na části a postupně obarvený na požadované barvičky
PEČÍCÍ FORMA: čtverec o rozměru 20x20 cm
VÝŠKA DORTU: 16 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.300 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled zezadu
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé