DORT PRO MLADÉHO RYBÁŘE
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUSY: opět mrkvové oba dva na přání
KRÉM: smetanový s mascarpone + karamelový sos
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření dortů a zarovnání
TVAROHOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové obmazání obou dortů a dobarvení potravinářskými barvičkami
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na konečné dozdobení
VYMODELOVANÉ DOPLŇKY: z domácího fondánu
DORTOVÉ FORMY: o průměru: 16 cm a 25 cm
VÝŠKA HORNÍHO DORTU: 9 cm
VÝŠKA SPODNÍHO DORTU: 9 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5000 g
KRÉM: smetanový s mascarpone + karamelový sos
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření dortů a zarovnání
TVAROHOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové obmazání obou dortů a dobarvení potravinářskými barvičkami
BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na konečné dozdobení
VYMODELOVANÉ DOPLŇKY: z domácího fondánu
DORTOVÉ FORMY: o průměru: 16 cm a 25 cm
VÝŠKA HORNÍHO DORTU: 9 cm
VÝŠKA SPODNÍHO DORTU: 9 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5000 g
Pohled z leva
Pohled z prava
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Arěv52
(upraveno)
15. 5. 2020, 17:03
Mockrát děkuji za pochvalu, potěší to. Dort se oslavenci velmi líbil a také chutnal, což je pro mě vždycky povzbuzující.
backa
(upraveno)
13. 5. 2020, 17:00
Nádherný dort,moc se Vám povedl