DORT ZAHRÁDKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: mrkvový
KRÉM: smetanový s mascarpone + karamelový sos
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání celého dortu
TVAROHOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové obmazání dortu
BÍLKOVO -MÁSLOVÝ KRÉM: na zdobení dortu
VYMODELOVANÉ DOPLŇKY: z domácího fondánu
PEČÍCÍ FORMA: průměr 20 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA: 2700 g
KRÉM: smetanový s mascarpone + karamelový sos
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na zarovnání celého dortu
TVAROHOVO-MÁSLOVÝ KRÉM: na celkové obmazání dortu
BÍLKOVO -MÁSLOVÝ KRÉM: na zdobení dortu
VYMODELOVANÉ DOPLŇKY: z domácího fondánu
PEČÍCÍ FORMA: průměr 20 cm
VÝŠKA DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA: 2700 g
Pohled z leva
Pohled z prava
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé