Kakaová buchta s tvarohem z remosky

Potřebné ingredience
* KAKAOVÉ TĚSTO: ½ hrnku hladké mouky, ½ hrnku polohrubé mouky, ½ hrnku cukru krupice, ½ hrnku mléka, necelá ½ hrnku oleje, ½ prášku do pečiva, 1 lžíce vanilkového cukru, 1 vejce, 1½ lžíce kakaa; * TVAROHOVÁ NÁPLŇ: 1 tvaroh, ½ hrnku cukru krupice, ½ hrnku mléka, ½ vanilkového pudinku, 1 lžíce vanilkového cukru, 1 vejce
Postup přípravy
Pečeno v kulaté formě o průměru 26 cm (je poměrně nízká, řekla bych, že optimální velikost na toto množství surovin bude spíš asi průměr 25-24 cm), ve velké remosce Grand (průměr mísy 29 cm).
V jedné míse smíchat všechny suroviny na těsto a ve druhé všechny suroviny na náplň (kakaové těsto by mělo mít výrazně hustší konzistenci, než náplň).
Do formy nalít většinu kakaového těsta - trochu si nechat stranou.
Přes lžíci na těsto nalít tvarohovou náplň.
Povrch pocákat zbytkem kakaového těsta.
Péct v remosce 35-40 minut (zkoušet špejlí).

V jedné míse smíchat všechny suroviny na těsto.

Ve druhé míse smíchat všechny suroviny na náplň (kakaové těsto by mělo mít výrazně hustší konzistenci, než náplň).

Do formy nalít většinu kakaového těsta - trochu si nechat stranou. Přes lžíci na těsto nalít tvarohovou náplň.

Povrch pocákat zbytkem kakaového těsta. Péct v remosce 35-40 minut (zkoušet špejlí).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé