Zobrazit přihlášovací formulář

KRÉMOVÝ S RŮŽIČKAMI

0.0
KRÉMOVÝ S RŮŽIČKAMI

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: kakaový
KRÉM: smetanovo-karamelový
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: máslovo-tvarohový s bílou čokoládou a lžičkou karamelu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na boční čokoládové krápníčky
KRÉM ČOKOLÁDOVÝ: na zdobení celého dortu + smetana na šlehání HULALA
DORTOVÁ FORMA: obdélníková 35 x 25 cm
FONDÁNOVÉ RŮŽIČKY NA DOZDOBENÍ

CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5000 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm

LEVÁ STRANA

PRAVÁ STRANA

POHLED SHORA

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie