KRÉMOVÝ S RŮŽIČKAMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM: smetanovo-karamelový
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: máslovo-tvarohový s bílou čokoládou a lžičkou karamelu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na boční čokoládové krápníčky
KRÉM ČOKOLÁDOVÝ: na zdobení celého dortu + smetana na šlehání HULALA
DORTOVÁ FORMA: obdélníková 35 x 25 cm
FONDÁNOVÉ RŮŽIČKY NA DOZDOBENÍ
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5000 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
KRÉM: smetanovo-karamelový
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: máslovo-tvarohový s bílou čokoládou a lžičkou karamelu
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na boční čokoládové krápníčky
KRÉM ČOKOLÁDOVÝ: na zdobení celého dortu + smetana na šlehání HULALA
DORTOVÁ FORMA: obdélníková 35 x 25 cm
FONDÁNOVÉ RŮŽIČKY NA DOZDOBENÍ
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5000 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
LEVÁ STRANA
PRAVÁ STRANA
POHLED SHORA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé