(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
KRTEČEK S KAMARÁDY, ČERNÝM BINGEM A FLOPEM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
DORT - MEDOVNÍK
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN- BÍLÝ (domácí výroba)
FIGURKY - vymodelované z modelovací hmoty Master Martini
PRŮMĚR DORTU - 25 cm
VÝŠKA DORTU - 10 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.400 g
KRÉM - SMETANOVO-KARAMELOVÝ
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE + BÍLKOVO-MÁSLOVÝ KRÉM
FONDÁN- BÍLÝ (domácí výroba)
FIGURKY - vymodelované z modelovací hmoty Master Martini
PRŮMĚR DORTU - 25 cm
VÝŠKA DORTU - 10 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.400 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé