SPONGEBOB PRO PAVLÍNKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
SIRUP NA KORPUSY: višňová šťáva z kompotu
KRÉM: smetanovo-mascarponový + višňová esence
VÍŠŇOVÁ NÁPLŇ: uvařená višňová šťáva s kukuřičným škrobem do polotuha a přidané nakrájené višně
KRÉM NA MANTINELY: máslový s moučnou kaší
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu a vyrovnání nerovností
ČOKOHMOTA: na kalhoty Spongeboba
FONDÁN: obarvený dle potřeby na potažení
FORMA NA PEČENÍ: obdélníková 31 x 21 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.800 g
SIRUP NA KORPUSY: višňová šťáva z kompotu
KRÉM: smetanovo-mascarponový + višňová esence
VÍŠŇOVÁ NÁPLŇ: uvařená višňová šťáva s kukuřičným škrobem do polotuha a přidané nakrájené višně
KRÉM NA MANTINELY: máslový s moučnou kaší
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření celého dortu a vyrovnání nerovností
ČOKOHMOTA: na kalhoty Spongeboba
FONDÁN: obarvený dle potřeby na potažení
FORMA NA PEČENÍ: obdélníková 31 x 21 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 10 cm
CELKOVÁ VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 4.800 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé