SRDCE S RŮŽEMI
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
KRÉM: čokoládovo smetanový s rumovou esencí
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: máslovo bílkový
FONDÁN: bílý, domácí výroba
ZDOBENÍ: vymodelované růžičky z domácího fondánu
BÍLKOVÉ ZDOBENÍ na bocích dortu a části vrchního dortu
FORMA SRDCE: 31 x 25 x 8 cm
CELKOVÁ VÁHA HTOVÉHO DORTU: 3.300 g, výška: 8 cm
KRÉM: čokoládovo smetanový s rumovou esencí
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: máslovo bílkový
FONDÁN: bílý, domácí výroba
ZDOBENÍ: vymodelované růžičky z domácího fondánu
BÍLKOVÉ ZDOBENÍ na bocích dortu a části vrchního dortu
FORMA SRDCE: 31 x 25 x 8 cm
CELKOVÁ VÁHA HTOVÉHO DORTU: 3.300 g, výška: 8 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled ze zadní strany
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé