(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Vepřové s mrkví a hráškem

Potřebné ingredience
500 g vepřového masa (plec nebo pečeně), cca 5 velkých mrkví, hrášek, 3 cibule, sůl, bílý pepř, na podlití 150 ml vývaru, na dochucení cukr + citrónová šťáva
Postup přípravy
Nejprve připravit suroviny:
- maso pokrájet na plátky nebo kostky
- mrkev nakrájet na kostky
- cibuli pokrájet na hrubo
Hrnec vymazat máslem.
Na pánvi osmahnout cibuli a hned po ní i maso.
Do hrnce vložit cibuli + mrkev + hrášek a promíchat.
Nahoru rozložit maso, osolit a opepřit.
Vše podlít vývarem.
Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Nakonec dochutit solí, cukrem a citrónovou šťávou (chuť omáčky by měla být lehce nakyslá).
- maso pokrájet na plátky nebo kostky
- mrkev nakrájet na kostky
- cibuli pokrájet na hrubo
Hrnec vymazat máslem.
Na pánvi osmahnout cibuli a hned po ní i maso.
Do hrnce vložit cibuli + mrkev + hrášek a promíchat.
Nahoru rozložit maso, osolit a opepřit.
Vše podlít vývarem.
Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Nakonec dochutit solí, cukrem a citrónovou šťávou (chuť omáčky by měla být lehce nakyslá).

Suroviny.

Na pánvi osmahnout cibuli a hned po ní i maso.

Do hrnce vložit cibuli + mrkev + hrášek a promíchat. Nahoru rozložit maso, osolit a opepřit. Vše podlít vývarem.

Pomalit 6 hodin na LOW (3,5l hrnec). Nakonec dochutit solí, cukrem a citrónovou šťávou (chuť omáčky by měla být lehce nakyslá).
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé