ZOMBÍCI PRO MARTÍNKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS TŘÍBAREVNÝ: fialkový s příchutí levandule, zelený s příchutí pistácie a žlutý s příchutí citronu
KRÉM: máslovo-smetanový s mascarpone a citronovou šťávou
SIRUP NA KORPUSY: citronový
GANACHE NA POTŘENÍ CELÉHO DORTU: čokoláda, máslo, Salko
DÁLE: meruňková marmeláda na potření korpusů
FONDÁN NA POTAŽENÍ: domácí výroba
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty BIANCO WHITE-MASTER MARTINI
a dozdobení celého dortu zbytkem fondánu
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.500 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
ROZMĚR DORTU: 28 x 28 cm
KRÉM: máslovo-smetanový s mascarpone a citronovou šťávou
SIRUP NA KORPUSY: citronový
GANACHE NA POTŘENÍ CELÉHO DORTU: čokoláda, máslo, Salko
DÁLE: meruňková marmeláda na potření korpusů
FONDÁN NA POTAŽENÍ: domácí výroba
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty BIANCO WHITE-MASTER MARTINI
a dozdobení celého dortu zbytkem fondánu
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 5.500 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
ROZMĚR DORTU: 28 x 28 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Již se chladí
Připravení na dort
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé