DORT S CVIČEBNÍM NÁŘADÍM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY
KRÉM: uvařený karamelový pudink vyšlehaný s karamelovým Salkem a přidána vyšlehaná smetana 33%
BOKY obsypány rozdrcenými kousky medových odkrojků
ZDOBENÍ: máslovo-nugátovým krémem
DOZDOBENÍ: vymodelované sportovní náčiní z fondánu
PRŮMĚR DORTU: 17 cm
VÝŠKA DORTU: 7 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 1.350 g
KRÉM: uvařený karamelový pudink vyšlehaný s karamelovým Salkem a přidána vyšlehaná smetana 33%
BOKY obsypány rozdrcenými kousky medových odkrojků
ZDOBENÍ: máslovo-nugátovým krémem
DOZDOBENÍ: vymodelované sportovní náčiní z fondánu
PRŮMĚR DORTU: 17 cm
VÝŠKA DORTU: 7 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 1.350 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled shora
Ještě trochu z jiného úhlu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
backa
(upraveno)
2. 5. 2019, 21:24
Je krásně nazdobený , medový, ten bych si dala