(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ZDOBENÝ MEDOVNÍK
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY - na tento dort celkem 10 ks o rozměru 29x22 cm
KRÉM KARAMELOVÝ: 1 karamelové Salko, 300 g másla, 300 ml mléka + 1 karamelový pudink bez cukru
KRÉM SMETANOVÝ: 600 g zakysané smetany, 20 g vanilkového cukru, moučkový cukr dle chuti,
SIRUP NA PLÁTY: uvařená rozpustná dobrá káva + rum + 1 lžíce karamelového mléka
KRÉM NA DOZDOBENÍ: karamelový, rozdělený na dvě poloviny a do jedné části přidáno 50 g rozpuštěné hořké čokolády a 2 malé lžičky kakaa a vyšleháno do hladkého krému. Nakonec zašleháno pár kapek rumové esence.
KOUSEK ČOKOHMOTY A FONDÁNU NA KYTIČKU
CELÝ DORT OBSYPÁN DRCENÝMI KOUSKY MEDOVNÍKU S MLETÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY.
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.500 g, VÝŠKA DORTU: 9,5 cm
KRÉM KARAMELOVÝ: 1 karamelové Salko, 300 g másla, 300 ml mléka + 1 karamelový pudink bez cukru
KRÉM SMETANOVÝ: 600 g zakysané smetany, 20 g vanilkového cukru, moučkový cukr dle chuti,
SIRUP NA PLÁTY: uvařená rozpustná dobrá káva + rum + 1 lžíce karamelového mléka
KRÉM NA DOZDOBENÍ: karamelový, rozdělený na dvě poloviny a do jedné části přidáno 50 g rozpuštěné hořké čokolády a 2 malé lžičky kakaa a vyšleháno do hladkého krému. Nakonec zašleháno pár kapek rumové esence.
KOUSEK ČOKOHMOTY A FONDÁNU NA KYTIČKU
CELÝ DORT OBSYPÁN DRCENÝMI KOUSKY MEDOVNÍKU S MLETÝMI VLAŠSKÝMI OŘECHY.
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.500 g, VÝŠKA DORTU: 9,5 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
krišon
(upraveno)
6. 4. 2019, 8:35
Nádherný
hantonie
(upraveno)
5. 4. 2019, 9:30
je krásný, kolik vážil ?
Arěv52
(upraveno)
5. 4. 2019, 12:05
@hantonie
Váha byla 3,5 kg